Brielle, 25 aug 2018

Gratis QR Code Tour Den Briel uitgebreid
De QR Code Tour in Brielle is uitgebreid en vanaf 25 augustus aanstaande, tijdens Bruisend Brielle, beschikbaar.

De tour voert de bezoeker 24/7 langs 25 bezienswaardigheden en monumenten in de binnenstad van Brielle, naar de vestingwerken én naar de Bedevaartskerk even buiten het centrum. De uitbreiding betreft onder meer het voormalige Cellebroedersklooster en Catharinaklooster.
De 25 bezienswaardigheden in de buitenruimte hebben elk een tegenhanger in de presentaties in het Historisch Museum Den Briel.

plattegrondqrcodetour.jpgPlattegrond QR-codes Brielle

Hoe het werkt
De bezoeker van Brielle moet op zijn telefoon één van de gratis qr code scanners downloaden. Vervolgens kan met de telefoon elke qr code worden gescand en ontvangt de bezoeker op zijn telefoon de informatie over het monument. Die informatie bestaat uit filmpjes, animaties of een verhaal. Het zijn geen grote bestanden; een telefoonbundel wordt financieel nauwelijks aangesproken.

In de kraam van het Historisch Museum Den Briel, voor het stadhuis aan de Markt, is tijdens Bruisend Brielle een plattegrond van de qr code route gratis mee te nemen. Daarna is de plattegrond gratis verkrijgbaar in de museumwinkel/het VVVI punt.

Klik hier voor een digitale versie.

De QR Code Tour is ontwikkeld door KijkenLuister in samenwerking met Maarten Gielis en Historisch Museum Den Briel.

Algemene info

Facebook https://www.facebook.com/pages/De-Tachtigjarige-Oorlog- Historisch-Museum-Den-Briel/118270701695580;
Twitter: @MuseumDenBriel; Instagram: museumdenbriel

Noot voor de redactie