24 oktober 2022

Een vertelvoorstelling met de eeuwenoude binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Brielle. Op zondag 20 november neemt verhalenverteller Brot van Gromme van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij je alles over de bijzondere band tussen Brielle en het Huis van Oranje.

Brielle en de Oranjes hebben samen heel wat meegemaakt, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Bittere strijd en innige liefde, euforie, hoop, wanhoop en een heus sprookjeshuwelijk: je gaat het allemaal meemaken.

Verteller Brot brengt de geschiedenis van Den Briel en de Oranjes zo meeslepend tot leven dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van een eeuwenoude prinses, een stadhouder of een Brielse burger. Zo wandel je anderhalf uur lang dwars door de Vaderlandse geschiedenis. Een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Brielle begint op zondag 20 november 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/brielle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

Deze StoryTrail stadswandeling kwam tot stand in samenwerking met het Historisch Museum Den Briel en de Gidsengroep Brielle.

Noot voor de redactie
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of StoryTrail@stadsavonturen.nl. StoryTrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.

Stadsavonturen Cultuur beleven!  www.storytrail.nl
Tickets & Cadeaubonnen v.a. 1 persoon: www.StoryTrail.nl in steden en kastelen, op forten en landgoederen.
F.C. Dondersstraat 25, 3572JB Utrecht, The Netherlands
T +31 (0)30-2467 911 / storytrail@stadsavonturen.nl / F +31 (0)30-2467 912

Foto: StoryTrail.nl / Rachel de Liefde.